Storingsvrije communicatie met de robuuste high-end antenne

technologie van Promarine™ uit Finland

Het concept

Het Finse Promarine™ Ltd ontwikkeld unieke, innovatieve en interferentie-vrije oplossingen voor maritieme communicatie.

Eisen aan zowel spraak- als datacommunicatie zijn de laatste jaren snel toegenomen in de maritieme industrie zijn. De complexiteit van communicatiesystemen heeft echter problemen opgeleverd zoals interferentie, intermodulatie, corrosie en grondlekken. Vaak zijn de problemen moeilijk te vinden of op te lossen terwijl voor de veiligheid van bemanning, passagiers en vaartuigen dit wel gewaarborgd zijn.

Promarine™ verzorgt oplossingen voor systeemintegratie en adviseert ontwerpers en engineers om problemen te vermijden en waar nodig op te lossen op bestaande schepen. Het concept is compatibel met alle radiofabrikanten en bestaande communicatiesystemen.

De oplossing voor storingsvrije communicatie omvat een uitgebreide productportfolio en service. Het dienstenaanbod omvat zowel on-site als back-office analyse, consultancy, ontwerp, meet- en probleemoplossing en verificatiediensten.

Het productaanbod omvat antennes, galvanische antenne isolatoren, antennecombiners, signaalsplitters, ATEX-verzwakkers en aarding beschermers.